Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 712 online 23 August 2021

destine ratacite 23 august 2021 online

Va asteptam alaturi de echipa noastra sa vizionam online Destine Ratacite episodul 712 va fi difuzat in data 23 august 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 712 din 23 august 2021 HD

A doua zi Simar e îmbrãcatã în roşu şi are vermilionul în mânã. Ea îşi aplicã vermilion pe frunte. Apoi Prem pune lãnțişorul nupțial pe ea. Pe urmã Mata gi dã iaurt lui Simar ptr victorie. Toatã familia e acolo sã şi ia la revedere de la ea. Anjali vine jos. Simar primite lui Anjali cã nu va mai greşi. Anjali pleacã. Devika zice Simar trãieşte ptr ceilalți. Siddanth zice parcã pleci pe lunã Simar dar pleci doar la Mathura. Prem vrea sã le ducã spre autobuz. Simar zice nu. Simar pãrãseşte casa cu teamã în suflet. Ea vrea sã se uite înapoi dar zice dacã mã întorc îmi pierd curajul. Simar trece pragul casei şi nu se uitã înapoi. Mata gi zice zeițã apãrã le pe Simar şi Devika. Prem le duce pe cele douã spre autobuz. Devika trimite ceva mesaj apoi Prem e sunat ptr o şedințã. El zice cã a uitat dosarul acasã şi cã şedința e mai repede. Devika zice mergem pe jos de aici. Mata gi vede cã candela aproape se stinge. Ea fuge spre ea. Ea zice Mata gi ce semn e ãsta.? O furtunã începe. Mata gi zice fetelor sã închidã uşile şi geamurile. Karuna zice sunt închise. Lumina se stinge… şi se aprinde. Mata gi zice ce e asta?? Parcã cineva de la noi se îndepãrteazã de noi. Toate spun Slavã zeiței!! Mai apoi Simar se desparte de Prem.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.

In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume:
Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45;
Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 712 cu traducere inclusa de la data de 23 august 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!