Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 713 din 24 August 2021

destine ratacite 24 august 2021 online

Va asteptam alaturi de echipa noastra sa vizionam online Destine Ratacite episodul 713 va fi difuzat in data 24 august 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 713 din 24 august 2021 HD

Devika merge spre PATALIDEVI. Ea ajunge la ea şi i se închinã. Patali zice cum vii fãrã Simar?? Patali zice vezi tu acum. Devika zice Prem n o lasã pe Simar singurã şi are lãnțişorul nupțial. PATALIDEVI zice nu ştiu cum are Simar atâta putere deşi e om?? Devika zice e puterea zeiței nu a lui Simar. Devika zice nu eşti puternicã ca zeița. Simar începe sã meargã pe pietrele galbene. Siddanth zice lui Roli de ceva întâlnire în alt oraş. Siddanth aflã cã agenția de voiaj cu care a mers Simar ieri a fost închisã demult. Mata gi zice atunci?? Prem zice Simar nu s a dus la Mathura dar de ce a mințit. Amar zice cã Simar va veni victorioasã. Devika zice cã i se supune lui Patali. PATALIDEVI zice dupã atâta timp te supui mine. PATALIDEVI zice spune mi secretul tãu.. Devika zice secretul. Simar aproape cade. Mata gi zice unde e Simar dacã nu s a dus acolo? Devika zice în gând doar timpul va spune cine învinge. Simar e aproape la capãt. Ea trece pe altã piatrã dar sariul ei atinge piatra neagrã. Simar se clatinã. Amar vede urmã pe statuia lui Simar. El se roagã zeiței. La fel şi familia ptr Simar. Sariul lui Simar se prinde de piatrã. Simar o strigã pe Devika. Ea o aude dar Gayatri e acolo. Urma galbenã merge spre Simar. Urma galbenã merge pe Simar în sus.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.

In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume:
Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45;
Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 713 cu traducere inclusa de la data de 24 august 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!