Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 714 online 25 August 2021

destine ratacite 25 august 2021 online

Va asteptam alaturi de echipa noastra sa vizionam online Destine Ratacite episodul 714 va fi difuzat in data 25 august 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 714 din 25 august 2021 HD

Siddanth cu Prem bat la uşã Amar se sperie, Simar zice o vom învinge pe Patali Devika. Devika zice eşti om dar ai credința mare. Siddanth cu Prem lovesc uşa s o spargã. Devika zice e timpul ptr urmãtorul pas. Ea face incantație şi douã lucruri apar la ea în mânã. Jhanvi deschide uşa casei Devikãi. Mata gi zice Jhanvi tu?? Jhanvi zice am aprins bețişor parfumat la zeițã cã  mi a zis Devika. Prem zice când ai vb tu cu ea. Devika zice în aceşti sãculeți e busuioc sfânt şi pãmânt sfânt. Cã doar tu Simar poți planta în patru colțuri ale palatului. Cã aşa rãul va dispãrea.  Jhanvi explicã familiei. Mai apoi un om vine la Prem şi zice sã plãteascã taxiul lui Simar de asearã cã a plecat spre Mathura. Mata gi întreabã de templul unde a mers Simar omul zice cã nu ştie. Devika dã lui Simar sãculeții cu busuioc. Omul ce a vb cu Prem sunã pe Amar şi zice treaba e gata. Ieri Jhanvi l a întâlnit pe Amar şi a vãzut telefonul lui Simar.  Amar zice Simar iartã mã dar a trebuit sã i zic lui Jhanvi.  Cã  la ajutat cu taxiul.  Simar seamãnã busuioc sfânt Patali apare lângã ele. Simar pune sãculeții deoparte. Patali zice am auzit strigãtele tale Simar.  Patali zice am venit sã te întâmpin dar nu m am dat de gol. Devika zice cum o poate vedea? Unde e fardul sfânt. Patali zice am ştiut cã joci alt joc Devika.  Gayatri ia tridentul de la Devika. Devika zice tridentul e prea pur pentru tine Gayatri.  Gayatri aruncã tridentul.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 714 cu traducere inclusa de la data de 25 august 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!