Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 715 din 26 August 2021

destine ratacite 26 august 2021 online

Va asteptam alaturi de echipa noastra sa vizionam online Destine Ratacite episodul 715 va fi difuzat in data 26 august 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 715 din 26 august 2021 HD

PATALIDEVI zice m am rãzbunat cã acum sunt mai puternicã ca zeița. PATALIDEVI zice acum Simar va uita de familia ei şi va rãmâne aici. PATALIDEVI zice lui Simar nu te apleci?? Devika zice nu Simar!! Simar se pune în genunchi şi se apleacã cu capul lui PATALIDEVI. PATALIDEVI zice cã Simar executã de acum ordinele ei doar. Simar zice Slavã zeiței PATALIDEVI. Amar zice lui Jhanvi cã statuia lui Simar se face galbenã. Amar zice cã Devika a zis sã punã vermilion de la zeița din casã. Jhanvi zice sunt la spital. Jhanvi zice du te tu Amar dupã vermilion. Dar sã ai grijã cã toți sunt acasã. PATALIDEVI pune pe Simar sã meargã în genunchi pânã la ea. Simar merge în genunchi la PATALIDEVI. Amar ajunge acasã la Bharadwaj. El se ascunde, Mata gi cu Roli sunt la templu. Amar vede cã Mata gi aproape începe rugãciunea. El zice cum fac. Devika zice n am putut face nimic şi Simar e sclava ei. Amar merge pe furiş spre templu. Mata gi simte cã e cineva, Amar se ascunde dupã stâlp. Amar zice ajutã mã zeițã! E ora 12 la amiazã. Amar ajunge dupã un dulap. Apoi PATALIDEVI zice lui Simar sã stea în picioare. PATALIDEVI zice lui Devika cã se va rãzbuna pe Mata gi. Cã prin Simar se va rãzbuna. Devika zice nu. Mata gi zice imnurile religioase. PATALIDEVI face vrajã şi o floare vine la ea. Ea dã floarea lui Simar.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 715 cu traducere inclusa de la data de 26 august 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!