Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 718 din 29 August 2021

destine ratacite 29 august 2021 online

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 718 va fi difuzat in data 29 august 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 718 din 29 august 2021 HD

Simar vede sãculeții apoi cu busuioc. Un scorpion e acolo. Simar se roagã. Simar i a sãculeții şi pleacã. Peştera se scufundã. Simar abia iese. Afarã Simar vede cum peştera se închide. Apoi Simar vede cã piciorul ei e albastru. Scorpionul a muşcat o. Apoi Simar dã de o cutie de farduri de ochi. Acasã Simar e adusã la slujbã jos. Picioarele ei sunt albastre. Preotul face slujba ptr Simar. Simar merge cu semințele în Infern. Acasã se i a curentul. Apoi un film cu Simar începe la proiector. Simar zice în film cã Prem i a fost alãturi mereu. Apoi zice de Roli cã e cumnata ei. Apoi de socrii ei. Apoi de cumnatele ei Uma cu Pari. Pe urmã zice de Mata gi. Cã ea e protectoarea familiei. Jhanvi cu Amar se uitã la corpul lui Simar. Simar seamãnã semințele de busuioc. Simar abia merge. Amar i a corpul lui Simar şi l duce la casa lui Devika. Amar vede picioarele lui Simar albastre. Familia vede cã corpul lui Simar nu mai e. Jhanvi le zice cã ea a fãcut surpriza cu filmul. Simar se târãşte pânã la ultimul loc unde pune semințele. Simar seamãnã semințele de busuioc şi zice sã sfințeascã locul acela. Imediat busuiocul iese şj tot infernul prinde viațã şi se face verde. Simar zice mi am îndeplinit promisiunea Devika. Apoi Simar leşinã. Devika vine cu tridentul şi vede pe Simar.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 718 cu traducere inclusa de la data de 29 august 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!