Destine ratacite Episodul 719 din 30 August 2021

Misiunea lui Simar a fost indeplinita si revine acasa in Destine ratacite ep 719 tradus, difuzat pe data de 30 august 2021 aceasta-i socheaza pe toti.
destine ratacite 30 august 2021 online

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 719 va fi difuzat in data 30 august 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 719 din 30 august 2021 HD

Devika de pe tron merge prima la trident. Ea se roagã zeiței apoi ridicã tridentul şi l duce la cap fãrã probleme. Apoi e rândul celeilalte Devika. Ea se apropie dar trãznetul o alungã. Ea e Gayatri imediat se transformã. Simar zice am ştiut cã nu eşti Devika. Fiindcã Devika adevãratã m a salvat cea ce Gayatri nu ar fi fãcut. Simar aratã cum a pus fard de ochi pe Trident şi extract din busuioc sfânt. Simar zice de busuioc cã e sfânt şi pur. Ea zice de o legendã. Simar zice cum a aflat fardul de ochi când cãuta semințele de busuioc. Devika zice poate aşa a vrut zeița. Gayatri îşi aminteşte cum umbra i a zis cã ea încã are putere la oamnii din Infern. Cã sã şi adune putere din cer pãmânt aer. Cã Simar i a luat tronul. Gayatri a fãcut vrajã şi a luat putere din cer . Gayatri râde. Ea zice lui Simar şi lui Devika cã o sã le omoare. Cã eu voi deveni zeițã ptr aceşti oameni. Gayatri face vraja şi aruncã cu foc spre Devika. Apoi spre Simar care merge spre trident. Tridentul e aruncat sus în aer. Gayatri zice nu mi poți face nimic Simar. Cã azi jocul vostru e gata. Cã nu mã poți omorî. Gayatri face vrajã iar şi o aruncã pe Devika sus şi o imobilizeazã. Pe urmã face vrajã şi pe lângã Simar apare un fel de scut. Acasã la Bharadwaj este slujba. Simar e imobilizatã de scut. Devika zice s o lase pe Simar. Gayatri zice Simar a omorât credincioasele mele şi a stricat statuia mea. Cã moartea lui Simar va deveni un exemplu de acum ptr oameni.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45.

Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 719 cu traducere inclusa de la data de 30 august 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.