Mireasa

Mireasa Sezonul 3 Episodul 127 online 1 august 2021

mireasa 1 august 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 3 episodul 127 ce va fi disponibila in data 2 august 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Prin iesirile astea la hotel sau alte locatii in afara casei incurajati si grabiti relatiile intime care sunt mult prea premature.. Probabil ca va gândiți ca si daca merg la hotel e treaba lor ce face, ca noi voi sunteți vinovați.. In conditiile in care sunt tinuti atatea luni intr o casa si sunt limitati, automat ca sunt extrem de vulnerabili..sa se casatoareasca fără sa se cunoască din punct de vedere sexual si asa se vede cine se iubește cu adevărat.. Cu persoana iubita nu ai decât sa te simti perfect, nu ar trebui sa fie asta un criteriu de selectie. Parca erau mai ok in sezoanele trecute când nu erau permise iesirile astea fara camere, insinuante.

Am lăcrimat odată cu ALINA, normal ca ia venit greu când le vedea pe toate fericite alegându și rochiile de MIREASA, și a dorit sa și găsească perechea potrivita dar nu a fost sa fie. Cei al tău e pus deoparte ALINA, Bunul Dumnezeu te va bucura într o zi când visul ți se va îndeplini ȘI vei fi plina de FERICIRE. Chiar dacă a avut discuții cu toată casa, mi a plăcut ca a fost f sincera când a spus ca votează DRAGOSTEA, acel cuplu este Marian și Andreea, chiar dacă este mai apropiata de d na Mari putea sa i voteze pe Liviu și Maria, dar NU ptr ca ALINA a fost f sincera, deci nu interesul. Liviu și Maria fac prietenii acum cu toți cei plecați ca susținătorii lor sa i voteze pe ei ptr. PREMIUL CEL MARE.

Mireasa din 1 august 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 3 de Duminica 1 august 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Server 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!