Adela Sezonul 2 Episodul 4 din 9 Septembrie 2021

Astazi vom urmari o noua editie din serialul romanesc, Adela Episodul 4 din 9 septembrie 2021 intamplarile sunt difuzate la ora 20:30 pe Antena 1.
adela 9 septembrie 2021 online

Va asteptam sa aflam mai multe din Adela sezonul 2 episodul 4 va fi difuzat in data de 9 septembrie 2021 Online.

Probabil, Adela, va fi răpită de unul dintre oamenii, Marthei ca ea a văzut că Adela este un posibil pericol si probabil vrea sa o omoare sau sa îi dea bani ca sa nu mai spuna niciodata,nimănui ca ea este criminală. Și fiind personaj principal cu siguranta va fi ajutata sa scape sau va accepta propunerea Marthei,oricare ar fi. (Cea mai posibilă e propunerea cu bani.) Sau ar mai fi ca, Adela ar fi împuscata  și nu ar muri, ci ar supraviețui fiindca e personaj principal, după cum am spus. În toată această situație nu e Andreea cea vinovată, singura care e de vină este Nuți deoarece ea ia băgat în cap Andreei de când era mică  că trebuie să ia tot ce este al surorii sale, să o urască pe Adela și să îi pună bețe în roate. Așa că trebuie să o înțelegem și pe Andreea câtuși de puțin. Am spus majoritatea actorilor profesioniști. Un personaj negativ e mult mai  greu de jucat ca unul pozitiv,iar după mine oana joacă umpic mai bine ca Mara mulțumită experienței pe care o are. Și Mara este foarte bună și pe viitor va ajunge la fel de bună ca oana,dar mai are umpicut de muncit. Oricum cert e că ambele joacă foarte bine și merită aceste roluri din plin.

Adela Sezonul 2 Episodul 4 din 9 septembrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 4 cu difuzat online integral 9 septembrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.
Varianta 1.
Varianta 2.
Varianta 3.