Adela

Adela Sez. 2 Ep. 5 online 16 Septembrie 2021

adela 16 septembrie 2021 online

Va asteptam sa aflam mai multe din Adela sezonul 2 episodul 5 va fi difuzat in data de 16 septembrie 2021 Online.

Eu îmi doresc ca Livia sa fie cu cineva pana la finalul serialului inițial,nu voiam sa fie cu Adi, voiam sa fie cu Călin ca na, mereu mi-am dorit sa se sfârșească serialele  cu criss cu Vlad împreună ,dar acum am realizat ceva și de asta vreau sa fie cu Adi dacă Călin e fratele lui Mihai, înseamnă că este și copilul lui Anghel Andronic, iar Anghel Andronic fusese bunicul liviei ( tatăl Deliei), iar dacă Călin e fratele lui mihai( frate de mama ) ,este și fratele lui Paul și al Deliei ( frate de tata), iar dacă Călin e fratele vitreg al Deliei, înseamnă că e unchiul  liviei ! Si pt ca Livia e nepoata lui Călin, între ei nu poate exista nimic ! Ar fi incest, si de aceea acum vreau ca Livia sa fie cu Adi. Adela este nepoata lui Anghel(tatăl lui Paul) iar fratele lui Mihai (Călin, Floppy sau care o fi) este fiul lui, deci e frate cu Delia și Paul iar asta înseamnă că el, fratele lui Mihai e cam unchiul Adelei, poate unchi vitreg, dar se leagă. Iar el ca find fratele lui Mihai și unchiul Adelei, asta înseamnă că Mihai și Adela se leagă cumva, sunt tot un fel de rude. Va dați seama? Ioana și Andrei erau ca și veri vitregi și ăștia de aici se inrudesc. Scenariștii oare nu gândesc deloc când pun aceste scenarii și ii inrudesc pe toți? Asta are efect asupra personajelor principale. Aiurea!!

Adela Sezonul 2 Episodul 5 din 16 septembrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 5 cu difuzat online integral 16 septembrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

SERVER 1.


SERVER 2.

SERVER 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!