Adela Sezon 2 Episodul 6 din 23 Septembrie 2021

In aceasi poveste se intampla multe probleme date de dorinte in Adela Episodul 6 din 23 septembrie 2021 lupta pentru adevar devine tot mai apriga.
adela 23 septembrie 2021 online

Va invitam alaturi de noi sa continuam cu Adela sezonul 2 episodul 6 va fi difuzat in data de 23 septembrie 2021 Online.

Cine mai crede ca Lucian e acel nepot de care vorbește Marta? El e mâna în mana cu Marta, el a fost pus de Marta sa facă tot mai știți ca atunci când încercau Delia și Paul sa își dea seama cine e acel nepot, Paul a zis ca Marta a avut un frate în America, un frate care a murit de mult timp, si Lucian vine tot din America, si a mai zis ca din partea acelui frate, marta are 2 nepoti ,adică verii lui Paul și ai Deliei,pe unul George și pe altul pe care nu mai știu cum îl chema, nu cred ca Lucian e celalalt var al lor pt ca ar fi trebuit sa fie de-o seama cu Paul și delia, dar cred ca Lucian este fiul unuia dintre verii lor (ori fiul lui George ala, ori al celuilalt var) ar avea sens pt ca asta ar însemna că Lucian este este nepotul fratelui Martei! Si dacă este nepotul fratelui Martei, înseamnă că este și nepotul Martei adică Marta e matusa lui, sora bunicului.

Adela Sezonul 2 Episodul 6 din 23 septembrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 6 cu difuzat online integral 23septembrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.
Varianta 1.
Varianta 2.
Varianta 3.