Adela

Adela Sezonul 2 Episodul 3 din 2 Septembrie 2021

adela 2 septembrie 2021 online

Va asteptam in fiecare seara de joi sa vizionam Adela sezonul 2 episodul 3 va fi difuzat in data de 2 septembrie 2021 Online.

Primele reactii se sustinere apar intre cei mai aprigi dusmani, planul Andreei este pe cale sa devina tot mai mult sustinut de interventia lui Martha care neavand o alta sansa pentru a obtine increderea Anei apeleaza la ea, recompensand-o cu o propunere ce-i va fi greu de a o refuza, intre timp lucrurile se schimba iar Laura se trezeste acasa cu o persoana straina iar in acel moment sotul ei a venit acasa, intreaga intamplare a fost pusa sub semnul intrebarii mai ales ca ambii parteneri nu se inteleg prea bine.

Adela Sezonul 2 Episodul 3 din 2 septembrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 3 cu difuzat online integral 2 septembrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

Varianta 1.


Varianta 2.

Varianta 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!