Adela Sezonul 2 Episodul 7 din 30 Septembrie 2021

Vestile incep sa curga iar faptele se rasplatesc dur in serialul Adela Episodul 7 din 30 septembrie 2021 tot ce a facut Andreea se intoarce impotriva.
adela 30 septembrie 2021 online

Va invitam alaturi de noi sa continuam cu Adela sezonul 2 episodul 7 va fi difuzat in data de 30 septembrie 2021 Online.

Cei care spun că Delia sau Florica ar putea afla despre cei doi,ei bine țin să vă contrazic, deoarece Delia într-adevăr dacă i-ar fi prins ea ar fi făcut scandal și ar fi aflat toată lumeaFlorica nu știe să folosească un telefon și nici nu cred că ar avea unul așa că nu are cum ca ea să facă pozăDeci singura variantă ar fi Luca,deoarece în promo este menționat numele lui Luca,și oricum nu e de acord cu relația dintre Livia și Adi.

Adela Sezonul 2 Episodul 7 din 30 septembrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 7 cu difuzat online integral 30 septembrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.
Varianta 1.
Varianta 2.
Varianta 3.