Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 10 din 23 Septembrie 2021

bravo ai stil 22 septembrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea Bravo ai stil sezonul 2 episodul 10 din data de 23 septembrie 2021 Online.

Sincer gala asta a fost extrem de slabă față de altele, iar multe dintre concurente nu au fost pe temă, care din punctul meu de vedere a fost una simplă, ușor de urmat și extrem de multă libertate. Mă asteptam la mai multă creativitate și mai multă culoare din partea concurentelor. Foarte dezamăgitor, dar totuși bravo Mădălinei și (surprinzător) lui Sensy pentru ținute, respectarea temei și pentru readaptare la timpurile actuale! Sensy imi aminteste oarecum de Bia Rus, cred ca din cauza ca pare putin de pe alta lume, are niste tinute care se vor interesante, dar defapt sunt intelese numai de ea si crede ca a facut cine stie ce.Si mi se pare ca are asa o voce si o atitudine ca si cum ar vrea sa fie compatimita, cocolosita..parerea mea

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 10 din 23 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 10 cu difuzat online integral 23 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!