Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 12 din 25 Septembrie 2021

bravo ai stil 25 septembrie 2021 online

Va asteptam aici pe blog la difuzarea galei Bravo ai stil sezonul 2 episodul 12 din data de 25 septembrie 2021 Online.

Ilinco, credeam ca nu poti fi mai penibila…dar, m am inselat. Tu stii cum arati? Mai trecuta decat oricare si nu ti sade deloc bine, ba te crezi amuzanta, si nu esti deloc, ba ai vocea asta si tonul cu care dai dovada de o educatoare comunista. Se prea vede ca la Kanal D, calitatea prezentatorulor este absolut execrabila. De tinutele tale, nu mai vorbim…esti departe de a ti se potrivi in contextul celor enuntate inainte. Voce intr o parte, “stil” gram, caracter zero, aere top…nimic cu nimic, sa citam juriul. Ma asteptam ca macar tu sa ai stil si sa ai un cuvant de spus! Urmeaza sfatul lui Maurice si fa-ti un colaj cu tinutele din ultimele emisiuni si vezi daca iti plac: ori pampers, ori “hartie igienica “gen, atarnand din pantaloni, ori bluza asta maro sulemenita + curea + fusta taiata, just awful!!!

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 12 din 25 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 12 cu difuzat online integral 25 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!