Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 13 din 29 Septembrie 2021

bravo ai stil 29 septembrie 2021 online

Va asteptam aici pe blog la difuzarea galei Bravo ai stil sezonul 2 episodul 13 din data de 29 septembrie 2021 Online.

Mi se pare foarte penibilă această duduie Ruxi, gesticulează prea mult, vorbește si cu fata si cu mainile si cu picioarele, se vede că este nesigură pe ea si mega frustrată, se tot chinuie să para ceva ce nu este ori asta chiar e latura ei adevarată pe care oamenii nu au de unde să o cunoasca dacă ea afișeaza pe social media un altfel de caracter mie personal mi se pare groaznică să speram ca nu o să ii se sparga vreo vena la capușor acestei doamne intoxicate. Tinuta nu are legatura deloc cu tematica, notele au fost prea mari, ma asteptam la 1 pe linie. Moment cu sarpe…am tot vazut din astea, a devenit un cliseu expirat. Nunta, botez, club, striptease show, inmormantari, bravo ai stil etc, mereu vezi un fachir sau o duduie cu sarpe :)) Dar e de apreciat efortul macar. ce legatura are cu cultura hippie?! aia ar fi murit muscati de serpi, pt ca erau drogati sau alcoolizati, majoritatea, la Woodstock, era o ‘relaxare’ totala. Poate avea ea povesti cu revolutia sexuala, dar intentia denota snobism, fiindca vbim de un mic reality show usor de digerat… simbolurile sunt prea subtile pt a fi intelese, s a departat prea mult. Sunt o gramada de simboluri pe care ar fi putut sa le foloseasca pt a induce eliberarea sexuala. Mai multa imaginatie mi as dori din partea concurentelor, incat sa fie originale si n acelasi timp, coerente. Sa nu mai spun ca ruxi afiseaza aceeasi atitudine imatura si enervanta. Ah, si piesa aleasa..Britney spears?! Pe bune? Pop? Nici nu se nascuse genul asta de muzica in anii 60. ‘slave for you?’ Lol. Nu mi inspira deloc feminism.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 13 din 29 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 13 cu difuzat online integral 30 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!