Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 14 din 30 Septembrie 2021

bravo ai stil 30 septembrie 2021 online

In aceasta seara continuam sa urmarim competitia Bravo ai stil sezonul 2 episodul 14 din data de 30 septembrie 2021 Online.

Orice ati spune,Ruxi se detaseaza prin tot,tinute,atitudine,tine cont de ceea ce ii spune juriul ( amintiti-va, juratul Tibi Clenci i-a spus la modul serios, sa nu se mai strmbe atat de mult, eu am urmarit-o, si din seara urmatoare celei in care i-a facut observatia, ea s-a “controlat”). Bravo ei, invata ceea ce este un plus pentru parcursul ei in competitie. Mi-a plăcut atitudinea Andei in această poveste. Viviana a fost pusă la colț degeaba. Rux a dezvăluit amănunte despre propria viață, într-o manieră neelegantă… lucru care a șocat pe celelalte fete. Dar nu a fost vina Vivianei. O fi Ioana mai guraliva, si mai de la “tara’, dar Ioana nu isi arunca priviri ispititoare cu alti barbati. Ioana daca o ataca, stie de ce.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 14 din 30 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 14 cu difuzat online integral 30 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!