Bravo ai stil

Bravo ai stil Episodul 9 online 22 Septembrie 2021

bravo ai stil 22 septembrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea Bravo ai stil sezonul 2 episodul 9 din data de 22 septembrie 2021 Online.

Eu o înțeleg foarte bine pe rux, pentru ca și pentru mine, un teatru ca al Vivianei, ar fi extrem de greu de suportat. Aici e vorba de categoria de oameni din care facem parte, și pur și simplu categoriile celor doua se resping. Punct. Nu e nimeni rău in povestea asta. Și așa ca un punct bonus: Viviana 100% nu o suporta pe rux, dar imaginea de fata sensibilă pe care si-a format-o, nu ii da voie sa arate chestia asta. Chiar nu inteleg ratiunea acelor ochelari rosii! Ochelarii fumurii ii pui pt o nota de mister, de icognito, conteaza desigur si formatul lor in functie de proportiile fetei. Rotunzi nici atat, nu se potrivesc, parca ai fi o broscuta, tu ai nas lung, fata alungita, nu ritmeaza asadar! Lasa ferestrele sufletului libere, deschise! De ce sa acoperi principalul centru de interes in expresia fetei? In plus e nenatural, strident pt niste ochelari.Daca totusi ai indraznit asa ceva, indrazneste si pe buze, un visiniu inchis spre exemplu asa cum ai la rochie ar fi diminuat din expresia fatis-decupata a fetei de cele doua cercuri rosii!Ai fi accentuat astfel forma gurii, a buzelor, asadar un alt centru de interes, absolut necesar in cazul acelor ochelari dupa ochi, buzele conteaza la nivel de expresivitatea fetei!

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 9 din 22 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 9 cu difuzat online integral 22 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!