Bravo ai stil

Bravo ai stil Sez. 2 Ep. 2 online 9 Septembrie 2021

bravo ai stil 9 septembrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea Bravo ai stil sezonul 2 episodul 2 din data de 9 septembrie 2021 Online.

Ruxi la început era amuzantă dar pe mine personal mă irită de când nu mai colaboreaza cu creața ,  efectiv a ramas fara inspiratie deja e mega mega plictisitoare cu trendul asta poor people :))) nu credeam că va începe cu el si prin emisiune, adică mergi la o emisiune despre stil cu traistă de rafie și pe miștocăreala dar în fine asta numai emisiune despre stil nu mai e fiecare vine să se promoveze cum stie mai bine. jur că nu o mai suport, mai schimbă placa femeie, gata mă ! acum toate sunt celebrități si femei puternice, le tăvăleac toți , scrie una o carte despre cat de puternică este ea ca a trecut peste nu știu ce cacaturi de relații toxice și gata băi iti dai seama? ce femei puternice? mi-e silă nene să-mi bag picioarele dacă ai pe cine să urmăresti.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 2 din 9 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 2 cu difuzat online integral 9 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!