Bravo ai stil

Bravo ai stil Sez. 2 Ep. 4 – 11 Septembrie 2021

bravo ai stil 11 septembrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea Bravo ai stil sezonul 2 episodul 4 din data de 11 septembrie 2021 Online.

La sezon nou, la jurat nou, s-ar impune și o schimbare de atitudine și manifestare din partea vechilor jurați. Aceleași texte răsuflate și “spirituale” la Maurice Munteanu, și aceleași balbe și comentarii peste vorbitor la Raluca Badulescu. Înțeleg ca e vorba și despre divertisment în aceasta emisiune, as fi chiar incantata sa găsesc umor și replici subtile și inteligente. În loc de asta, prosteala penibila la nivel de grădinița, care nu le face cinste deloc vechilor jurați. Săracul Clenci e din alt film, sta și se minunează de vocabularul și manifestările colegilor jurați. Uitați-vă, va rog, la înregistrări, poate schimbați ceva, pe măsură maturității voastre. 

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 4 din 11 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 4 cu difuzat online integral 11 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!