Bravo ai stil

Bravo ai stil Sez. 2 Ep. 6 online 16 Septembrie 2021

bravo ai stil 16 septembrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea Bravo ai stil sezonul 2 episodul 6 din data de 16 septembrie 2021 Online.

Mi se pare ca anda se simte batranica printre fetele astea si se straduieste prea tare sa arate ca e in pas cu vremurile, o adevarata progresista, ca e buna cu toti, insista sa se faca placuta, se scuza mult, se simte aproape ca o frica inconstienta, de a nu fi mancata de celelalte probabil. E nenaturala nu poti fi prieten cu toata lumea. Nu e o bunatate ‘relaxata’, 3 jurați cu foarte multă cultura de Fashion da nici unu nu a spus ca a copiat aproape tot pe Priyanka Chopra in Ralph Lauren La Met Gala in 2017 ‘’ma Mir de schimbarea de ochelari și par . Maurice ești Fashion editor la Elle revista de Fashion ar trebui sa știi și sa îți rămână in minte orice moment de covor roșu , vorbim de Met Gala nu de covorul roșu de la piata, Măcar dacă a vrut sa copieze putea sa aibă bunul simt sa cheltuie bani pe un material de calitate nu un material din plastic de aruncat , clar ca nu e Ralph Lauren ce are pe ea.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 6 din 16 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 6 cu difuzat online integral 16 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!