Bravo ai stil

Bravo ai stil Sezonul 2 Ep. 3 din 10 Septembrie 2021 Online

bravo ai stil 10 septembrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea Bravo ai stil sezonul 2 episodul 3 din data de 10 septembrie 2021 Online.

Juriul este compus din personalitati diferite. Raluca Badulescu,desi la prima vedere pare superficiala,este doar o impresie. Ascultati-o cu atentie,chiar stie ce spune. Posibil,datorita resurselor financiare ( si nu este un pacat sa ai bani) a putut sa isi imbogateasca”pe viu” cunostiintele in domeniul stilului vestimentar. Nu va lasati inselati de stilul ei de exprimare. Despre Maurice Munteanu,cum sa spuneti ca este in plus? Cautati informatii despre ce reprezinta el in domeniul stilului,cu ce se ocupa,ce experienta are. Despre domnul nou cooptat in juriu,este tot asa,o somitate in domeniul sau. Doar ca aprecierile sale vin din alt punct de vedere, diferit oarecum de a celorlalti doi jurati. Este privirea prin obiectiv. Fotografia este o arta. Ce este ok in realitate,se poate ca pe fotigrafie sa nu dea bine. Iar domnul amintit are un alt stil de exprimare verbal,gestic si mimic. Prin comparatie pare,doar pare, a fi mai pertinent in opinii. Dar cred ca asa  trebuie sa fie un juriu, variat. Astfel, comentariile si aprecierile lor,uneori coincid,alteori nu. Conteaza profesionalismul lor. Eu sper ca nu v-ati suparat pe mine pentru ceea ce v-am scris. Putem sa combatem,dar civilizat.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 3 din 10 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 3 cu difuzat online integral 10 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!