Bravo ai stil

Bravo ai stil Sezonul 2 Ep. 5 – 15 Septembrie 2021 Online

bravo ai stil 15 septembrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea Bravo ai stil sezonul 2 episodul 5 din data de 15 septembrie 2021 Online.

Totusi eu nu inteleg cum de vin ele a doua zi cu tinute total diferite una de cealalta , eu ma gandeam ca trebuie sa stie de dinainte cu ce trebuie sa vina, care este tema, si publicul totodata sa stie, ptr editia urmatoare ele cu ce se vor imbraca, eu asta nu inteleg de cand este emisiunea asta, sau macar sa scrie acolo pe ecran , despre ce e vorba in show, sa scrie despre tinute, ei scrie mai mult cum se cearta una cu cealalta, dar de fapt eu vreau sa stiu, de ce Madalina are nush ce tinuta in seaa asta si de ce Rux are altfel…ca nu inteleg…nu este un show de fashion? nu invartam despre fashion? sau despre cearta..ok, e de show..dar mai vrem si informatii ca la un adevarat show.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 5 din 15 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 5 cu difuzat online integral 15 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!