Bravo ai stil

Bravo ai stil Sezonul 2 Ep. 8 din 18 Septembrie 2021

bravo ai stil 18 septembrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea Bravo ai stil sezonul 2 episodul 8 din data de 18 septembrie 2021 Online.

Sper ca Mădălina şi Carmen să strălucească şi să le sufle cele 3 şi 2 steluțe, chiar merită. Ioana şi Viviana cele mai slabe de până acum, s-ar situa perfect pe ultimele locuri. Păcat de Sensy, ea va pleca prima sigur. Pe zi ce trece imi dau seama ca Olga a fost scoasa din emisiune special sa aduca pe cineva care ar provoca discutii intre concurente. Cine nu stia ca Viviana a fost cu Ionut Rusu, prietenul lui Ruxi?! Ce-i place Ralucai barfa, bravo bravo, intretineti circul ca sa va luati si voi salariul. M-ati spart cu Reality Showul. Va lasati majoritatea dintre voi pacaliti de o aparenta eleganta cu un bun discurs, fiindca Viviana ca profesie a fost totusi om de televiziune.Mie fata asta mereu mi-a dat impresia de vampa care vaneaza barbati cu notorietate pentru a se asocia la pachet cu ei in presa.Totodata, uitati ca emisiunea e un reality show. Asta include si drame , contradictii si dezvaluiri din viata personala. Emisiunea nu este doar despre haine , asa cum au spus de n ori cei din emisiune.

Bravo ai stil Sezonul 2 Episodul 8 din 18 septembrie 2021 HD

La fel ca si pana acum, prezentatorii si juratii raman aceeasi din sezonul trecut. prezentatoarea show-ului, Ilinca Vandici, iar cei trei jurați magnifici, Raluca Bădulescu, Tibi Clenci și Maurice Munteanu. Acestia vor juriza de-a lungul editiilor iar cu ajutorul publicului vor decide cine este cea mai stilata vedete din romania. Cea mai frumoasa batalie a stilului va fi difuzata de miercuri pana vineri, de la 22:30, si in fiecare sambata, de la 22:00. Continuam defilarile fara precedent la o noua editie de Bravo ai stil cu celebritati. Tinutele concurentelor nu au fost deloc rele iar asta s-a vazut inca din primul moment. Se observa cumva ca vedetele au ceva mai multa experienta in felul cum isi aleg tinutele. Asa ca se anunta un sezon cel putin interesant, foarte multe concurente cu foarte multa experienta se vor lupta cu fiecare editie.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 22.30 pe KanalD iar acum vizionam Bravo ai stil celebrities Sezonul 2 Episodul 8 cu difuzat online integral 18 septembrie 2021 dupa serialul serii.

SERVER 1 INTEGRAL.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!