Destine ratacite

Destine ratacite Ep.728 din 8 Septembrie 2021 Tradus

destine ratacite 8 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 728 va fi difuzat in data 8 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 728 din 8 septembrie 2021 HD

Spatele lui Simar se înroşeşte. Prem strânge din pumni. Sughanda zice n o lovi Nirmala! Simar cade jos. Mata gi zice lui Roli nu îndrãzni. Mata gi zice lui Simar sã facã 1000 de samosa sã împartã la sãraci. Ea zice cã o va însoți sã nu facã ceva sã trişeze. Mata gi zice țineți minte biciul înainte de a încãlca regulile. Apoi ea pleacã. Prem zice iartã mã. Simar zice e Mata gi a noastrã. Cã ptr ea îndur o mie de lovituri. Simar zice nu e vina lui Mata gi. Malti zice stai sã vezi Simar! Pe urmã Roli vine cu suc la Siddanth şi l vede cum bea cu carafa laptele. El zice doar copii beau din pahar. El cere lipii şi mai mult iute. Roli vede p urmã roşie pe gât la Siddanth. Ea zice e acelaşi semn de pe spate. Acum ceva zile Roli a vãzut acelaşi semn pe spate. Jhanvi vine Roli aratã semnul de pe Siddanth. Roli zice cã l duce la spital. Malti cu femeia cu sari alb zice cã trebuie sã facã ceva. Cã ele au un plan împreunã. Simar împarte mâncarea sãracilor. Mata gi zice maj sunt 50 de pachete cum faci Simar? Simar zice trebuie sã ajung la preoteasã. Un om cade pe jos. Simar zice trebuie dus la spital. Mata gi zice ori trãieşte ori moare ce are ? Ea acceptã sã fie dus la spital. Mata gi zice vin şi eh la spital cu tine. Sanjana zice lui Malti sãbj arate trucuri de magie. Pari vorbeşte cu karuna de Mata gi Malti merge acolo. Sanjana zice lui Anjali hai sã ți arãt o magie. Ea i a mingea şi dã spre Malti. Însã merge pe Kushi mingea. Kushi varsã pe ea ceaiul fierbinte. Malti zice cã trebuie sã fac ceva cu Sanjana. Simar merge la Guru Maa şi vorbeşte cu ea. Mata gi merge dupã Simar. Guru Maa zice de o panã albã de la templul ei. Cã dacã atinge pe Mata gi cu ea va fi bine. Mata gi se uitã în salonul unde e omul de a cãzut şi vede cã Simar nu e acolo. Ea zice deci Simar a venit la altcineva. Simar mulțumeşte lui Guru Maa ea o binecuvinteazã. Mata gi o cautã pe Simar, ea iese din salon şi o vede. Simar merge prin spatele ei iar Mata gi apoi merge spre Guru Maa. Simar i strigã ea zice unde erai. Simar zice am terminat cu împãrțitul. Simar zice trebuie sã ajung la mãnãstire dupã panã. Simar zice lui Mata gi cã trebuie sã meargã la profesoarã lui Anjali la şcoalã. Simar zice iartã mã Zeițã cã mint.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 728 cu traducere inclusa de la data de 8 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!