Destine ratacite

Destine Ratacite – Ep.729 din 9 Septembrie 2021 Subtitrat

destine ratacite 9 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 729 va fi difuzat in data 9 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 729 din 9 septembrie 2021 HD

Simar e în camera ei ea zice pana va merge dupã Mata gi dacã a atins-o. Simar zice dar pana nu se mişcã. Pana începe sã zboare. Simar merge dupã ea. Cineva urmãreşte.  Simar merge jos dusã de panã. Apoi iese pe uşã.  Simar zice deci Mata gi a ieşit din casã.  Pana merge la casa Devikãi.  Simar zice am avut dreptate.  Simar merge spre casã dar vede cã  e deschisã deşi nu ar trebui. Simar intrã în casã.  Pana merge în spatele casei unde Mata gi sapã groapa care deja e mare mare. Pana ajunge la Mata gi.  Simar aproape ajunge la perdeaua dinspre Mata gi dar Sanjana strigã.  Simar iese afarã, Sanjana  e sus pe terasã cu mica mireasã, ea zice ea e prietena mea Malti face vrajã cu brãțara ei mica mireasã duce mâna în spate la Sanjana ea cade jos de pe terasã Simar fuge repede la ea Prem cu toatã familia vine afarã Simar zice trezeşte-te. Sanjana se trezeşte ea are ranã la mãnã femeia cu sari alb urmãreşte toatã familia merge în casã Simar merge dupã trusa de prim ajutor Mata gi iese din camerã în mod ciudat deşi fusese acolo afarã. Ea zice ce a pãțit Sanjana? Mata gi zice o tratez eu pe Sanjana, Mata gi o i-a în brațe pe Sanjana şi o duce în camera ei, ea închide uşa Simar vine jos şi aflã cã Mata gi a dus-o la ea în camerã pe fetițã.  Simar zice deschide uşa Mata gi ea bate în uşã.  Simar zice lui Prem mã tem. Sanjana plânge. Mata gi a luat seringa sã i a sânge lui Sanjana.  Sanjana plânge Simar o aude. Prem se împinge în uşã.  El soarge uşa şi toți vãd pe Mata gi ce face. Ei sunt şocați. 

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 729 cu traducere inclusa de la data de 9 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!