Destine ratacite

Destine Ratacite Ep.730 – 10 Septembrie 2021 Online

destine ratacite 10 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 730 va fi difuzat in data 10 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 730 din 10 septembrie 2021 HD

Malti apare la Simar şi zice cã  a auzit de Mata gi.  Ea zice de numãrul acela cã  e semn rãu. Malti zice cã  Nirmala e posedatã de acel spirit. Ea zice lui Simar cã ar trebui sã vorbeascã cu cineva de ea. Ea zice sã  cheme un exorcist ptr Mata gi.  Simar zice am încredere în zeițã.  Malti zice de Guru Maa cã  ar ajuta o. Simar zice de unde a ştiut?? Simar merge dupã Malti în camerã.  Ea era cu Madhvi.  Simar zice cum ai ştiut de Guru Maa.  Malti zice care Guru Maa? Cã  ea n a zis. Simar zice am auzit clar.  Cã a zis de zeițã.  Simar o crede cumva. Malti zice bine cã  m a crezut lui Madhvi.  Ele vorbesc de planul lor. Vor sã facã ceva cu Mata gi.  Simar viseazã pe Zeul Shiva. Apoi se trezeşte şi vede frunza de betel. El zice cã va merge la templul lui. Simar ajunge la templul lui Shiva. Acolo e şi ANANDI. Preotul le cheamã sã facã venerația. Simar nu are ceva pe tavã Anandi ii dã de la ea. Şi Simar ii dã ceva frunze. Preotul zice faceți ambele venerația. Ele încep venerația. O fetițã cere lapte cã  ii e foame. Anandi cu Simar se opresc.  Anandi zice fetița are nevoie mai multã de lapte. Preotul zice nu e bine sã te opreşti.  Anandi zice preotului zeul nu se supãrã dacã dãm laptele fetiței.  Anandi zice parcã e Nandini. Ambele ii dau lapte fetiței. Apoi fata dispare.  Simar zice e ceva miracol ce a fost asta. 

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 730 cu traducere inclusa de la data de 10 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!