Destine Ratacite Ep. 732 online 12 Septembrie 2021

Regretul manifestat catre familie de Mata gi este vizibil in Destine ratacite ep 732 tradus, 12 septembrie 2021 aceasta isi asuma partea de vina.
destine ratacite 12 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 732 va fi difuzat in data 12 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 732 din 12 septembrie 2021 HD

Simar merge în satul lui Malti. Dar ajunsã acolo Satul nu mai e. Un om de pe camion zice cã  nu e nicun sat la peste 100 de km. Simar însã ştie cã a fost în acel sat. Simar zice ce mister e ãsta? Cã  ce am vãzut eu? Ce adresã mi a dat Sughanda?  Cã  va zice Sughandei.  Cã  de ce a zis asta. Seara Simar  ajunge acasã.  În casã e linişte. Sanjana vine şi cere lapte Simar ii duce în camerã.  Mai apoi Simar vede desenele lui Sanjana cu Malti. Sanjana zice mingea intrã prin Sughanda şi mege prin ea. Simar zice nu se poate. Sanjana zice am vãzut. Cã  a zis cã  e secret. Cã e magia ei. Cã  altfel nu mi mai aratã magie. Simar începe sã se prindã. Malti zice cã Simar e în labirintul ei.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 732 cu traducere inclusa de la data de 12 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.