Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 733 – 13 Septembrie 2021 Online

destine ratacite 13 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 733 va fi difuzat in data 13 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 733 din 13 septembrie 2021 HD

Simar se gândeşte apoi la ce a aflat si îşi aminteşte de perla lunii de la Devika ca trebuie sã facã o venerație specialã de 24 de ore. Devika i a dat o lui Simar.  Devika a ziw cã  cine i a perla pe cãi necurate nu va putea folosi o. Sheitaan iese din cutie.  Diavolul. Malti zice dupã secole ai venit iar pe pãmânt.  Cã  e Kaalpinsanch. Malti zice cã nimeni nu are puterea lui.  Malti zice cã Perla Lunii va fi curând la tine. Madhvi zice dacã faci ceva familiei Simar nu ți va da Perla Lunii. Malti zice familia e slãbiciunea lui Simar.  Roli zice ascunzi ceva Simar? Simar zice în gând nu i pot spune. Ea zice n am nimic.  A doua zi Anjali rosteşte o compunere despre Simar ce a fãcut o ptr şcoalã. Ea zice cã  Simar luptã cu rãul. Cã  face orice ptr familia ei. Un zgomot se aude de afarã.  Rajendra cu restul merg afarã.  Acolo e un cadavru, o femeie o vecinã de a lor, ea are o culoare ciudatã, Jhanvi zice parcã nu mai are sânge în ea.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 733 cu traducere inclusa de la data de 13 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!