Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 734 din 14 Septembrie 2021

destine ratacite 14 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 734 va fi difuzat in data 14 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 734 din 14 septembrie 2021 HD

Malti zice dã piatra altfel un dezastru va veni pe familia ta. Simar zice vino şi i a piatra dacã  ai putere. Malti zice o catastrofã va veni acum peste voi.  Casa se cutremurã. Roli merge pe drum un om merge pe stradã. Roli se bagã în el. El cade. Roli scapã telefonul.  Omul se uitã la ea. El cere iertare lui Roli.  El zice cã e ghinionist. Defapt el e Kaal deghizat în om. Apoi el pleacã.  Roli aflã portmoneul lui pe jos. Madhvi zice a refuzat Simar sã dea Piatra Lunii.  Ce vom zice lui Kaal?? Malti zice trebuie sã l manipulãm pe Siddanth.  Madhvi zice el e sub controlul meu. Siddanth îşi face bagajul apoi scrie un bilet. Roli salveazã pe omul de pe stradã care vrea sã  se spânzure. Roli vede cã  are mâinile reci. El e Kaal pune mâna la frunte şi se transformã.  Simar zice am provocat o pe Malti dar trebuie sã am grijã. Kaal zice am nevoie de o persoanã prostuțã ca tine zicând de Roli.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 734 cu traducere inclusa de la data de 14 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!