Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 735 online 15 Septembrie 2021

destine ratacite 15 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 735 va fi difuzat in data 15 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 735 din 15 septembrie 2021 HD

Simar e sunatã de Roli deşi ea e acolo. Malti dispare apoi. Familia merge la masã scaunele se mişcã.  Apoi scaunele cad jos. Dupã farfuriile se sparg . Apoi mâncarea are insecte. Insectele merg pe familie şi îi muşcä. Malti apare şi zice mai ai o şansã Simar.  Simar merge la templu şi i a fum sfânt şi dã pe familie.  Imediat insectele dispar. Apoi Malti.  Simar zice sã mâncãm fructele de la zeițã.  Ei mãnâncã în templu. Malti e nervoasã.  Kaal priveşte în oglinda lui. El dã foc la sariul lui Kushi.  Simar zice cum a luat foc?? Sariul arde repede Kaal râde. Simar pune apã dar nu se stinge. Mata gi zice ce foc e ãsta? Simar taie sariul cu foarfeca.  Kushi e bine. Simar se roagã zeiței ptr o cale. Malti apare. Ea zice dã mi piatra şi familia va fi bine. Malti zice de ce nu spui familiei de piatrã?  Apoi Simar zice de o provocare sã caute piatra pânã la ora 12. Dacã o aflã e a ei dacã nu va pleca din casã. 

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 735 cu traducere inclusa de la data de 15 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!