Destine ratacite

Destine Ratacite Ep. 736 din 16 Septembrie 2021

destine ratacite 16 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 736 va fi difuzat in data 16 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 736 din 16 septembrie 2021 HD

Malti zice e Luna plinã deci piatra a apãrut sã absoarbã lumina. Malti zice a fost planul meu. Malti cere Piatra Lunii. Simar zice niciodatã. Simar îşi aminteşte cum a zis Devika cã dacã o i a cu forța nu mai are putere piatra. Malti zice dã mi piatra altfel. Roli e prjnsã de mâini apoi toatã familia e împinsã de Madhvi. Karuna zice dã i piatra. Simar zice vrei sã mã testezi. Simar sparge piatra ea o aruncã pe jos. Piatra se sparge. Apoi Simar i a bucãțile şi le dã familiei. Simar zice familia e puterea mea. Apoi familia îşi dã mâinile. Simar zice de Mata gi de Roli de Kushi de Uma Pari. Mata gi zice cã Simar e puritatea familiei. Simar zice spartã piatra nu mai are valoare. Doar împreunã ca familia noastrã. Malti zice acum va veni El . Ea zice de Kaal. Apoi ele dispar. Anjali vine şi zice cã Sanjana plânge dupã mica mireasã. Apoi Kushi zice cã ştie cum sã comunice cu spiritele. Apoi Kushi face şedințã şi cheamã pe mica mireasã. Toatã familia e acolo adunatã. Kushi zice avem nevoie de ajutorul tãu mica mireasã. Luminile se sting. Mâinile lui Simar Mata gi Roli Kushi se mişcã pe tablã.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 736 cu traducere inclusa de la data de 16 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!