Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 723 din 3 Septembrie 2021

destine ratacite 3 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 723 va fi difuzat in data 3 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 723 din 3 septembrie 2021 HD

Simar zice ai vãzut ce s a întâmplat ín ultimele zile. Mata gi zice trecutul e trecut. Ea zice e superstiție. Siddanth zice e sub ochii noştri. Mata gi zice sunteți nebuni. Karuna zice ce e cu Mata gi de vb aşa. ? Mata gi zice cã nu pleacã de acolo pânã va muri. Apoi ea pleacã. Roli zice Mata gi refuzã categoric. Seara Jhanvi pune somnifere în laptele lui Mata gi. Cã numai aşa vor putea s o ducã. Lui Simar nu i place. Roli zice viața lui Mata gi poate fi în pericol. Jhanvi zice nu va pãți nimic Mata gi de la pastila asta. Simar zice iartã mã Mata gi. Simar merge cu paharul de lapte la Mata gi. Simar încearcã sã vb cu Mata gi dar aceasta n o lasã şi cere paharul cu lapte. Mai apoi Mata gi e adusã cu cãruciorul jos adormitã. Ea zice cum ați fãcut asta?? Ea o plesneşte pe Simar de douã ori. Ea le zice sã plece cine vrea. Mata gi o alungã pe Simar apoi pe restul din casã. Ea le aruncã bagajele afarã. Şi le zice plecați de aici sã nu vã mai vãd. Simar vede fantomele din spatele lui Mata gi. Trei fantome. Simar zice ați vãzut?? Familia n a vãzut. Simar zice de cele trei spirite de a zis Guru Maa. Simar zice n o putem lãsa singurã pe Mata gi. Roli zice o fi dominatã Mata gi de ele. Familia bate la uşã sã le deschidã. Simar zice spargeți uşa. Prem cu Siddanth intrã în casã familia e şocatã.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 723 cu traducere inclusa de la data de 3 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!