Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 724 din 4 Septembrie 2021

destine ratacite 4 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 724 va fi difuzat in data 4 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 724 din 4 septembrie 2021 HD

Doctorul zice cã e în comã. Mata gi vede pe Simar cu Guru Maa. Pe urmã Mata gi cu familia ajung acasã. Mata gi zice lui Roli m ai mințit de fiul meu Rajendra. Ea o bruscheazã de mânã pe Roli. Roli zice cã ptr familie a fãcut. Mata gi zice sã nu o contrazicã. Cã o dã afarã. Mata gi zice lui Siddanth sã nu şi apere soția!! Simar apare pe uşã. Ea zice cã Guru Maa e în comã. Mata gi se bucurã şi zice ce veste bunã. Mata gi zice tu ai fãcut acest plan. Simar zice e vina mea. Mata gi zice nu eu sint de vinã cã te am iertat. Cã nu te mai iert. Cã sã plece din casã imediat. Prem zice nu Mata gi!! Ea nu pleacã nicãieri. Mata gi zice plecați toți atunci din casã!! Ieşiți afarã din casã!! Toți! Cã n am nevoie de voi. Rajendra zice cum vb aşa?? Karuna zice vei putea sta singurã. ? Mata gi zice nu s singurã am o Prietenã ce e cu mine în casã. Uşa camerei lui Mata gi se deschide fantoma a treia se vede. Simar e şocatã. Mata gi merge spre camerã. Toți se uitã. Roli zice s a referit la spirite. Siddanth zice cum aflãm cine e prietena ei?? Uma cautã albumele cu poze. Familia se uitã dar nu aflã poza cu prietena lui Mata gi. Simar duce mâncare lui Mata gi ptr a afla poza. Ea varsã mâncarea pe Mata gi. Mata gi merge la baie Simar cautã pozele. Simar aflã pozele.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 724 cu traducere inclusa de la data de 4 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!