Destine ratacite

Destine ratacite Episodul 727 din 7 Septembrie 2021

destine ratacite 7 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 727 va fi difuzat in data 7 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 727 din 7 septembrie 2021 HD

Roli zice cã face ceai lui Siddanth, ea e şocatã sã vadã pe Siddanth cã face yoga. Un exercițiu numit salutul soarelui. Simar se aude Roli merge la ea. Uşa lui Mata gi e deschisã. Familia vine acolo.  Karuna zice tot a plecat. Mai apoi Mata gi se aude ea apare. Familia merge la ea. Mata gi a adus mai mulți saci. Ea le zice asta e sarcina voastrã ptr azi. Prem vrea sã vorbeascã dar Mata gi zice vrei la bucãtãrie în loc de birou.  Mata gi zice m ați închis în camerã dar eu am oamenii mei. Simar zice vom face ce trebuie. Mata gi zice sunt mai mulți saci ce trebuie aleşi toți. Cu grâu nãut orez  Jhanvi zice de spital de un pacient Mata gi zice la naiba cu pacientul tãu. Simar zice trebuie sã aflu de ce face asta Mata gi.  Siddanth e pe drum cu maşina o verificã sib capotã, e noapte el zice trebuie schimbatã maşina. Telefonul e descãrcat al lui. El zice ce sã fac el simte o aromã şi merge dupã ea. Siddanth merge şi merge pânã ajunge la casa fantomei în alb. El merge în casã. 

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 727 cu traducere inclusa de la data de 7 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!