Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 731 din 11 Septembrie 2021

destine ratacite 11 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 731 va fi difuzat in data 11 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 731 din 11 septembrie 2021 HD

Roli zice trebuie sã ne rugãm zeiței cu putere sã  ne binecuvinteze. Madhvi râde de surori. Madhvi zice lui Malti sigur e aici ce cãutãm? Malti zice e aproape. Mata gi dã de ceva tare. Un zgomot se aude. Malti zice sapã mai repede.  Simar cu Roli se roagã zeiței sã  afle secretul. Voalul zeiței cade jos la picioarele lor. E binecuvântarea zeiței.  Simar zice mulțumesc zeițã.  Malti zice devotamentul lor e mare. Ea zice lui Mata gi sã  sape mai repede.  Roli cu Simar merg spre casa Devikãi dar uşa e închisã.  Malti zice sã sape mai repede pânã nu vine Simar.  Mata gi dã de un fel de sicriu. Simar cu Roli se împing în uşã.  Roli i a un fier şi dã în uşã.  Apoi uşa se deschide.  Cineva vine dinauntru.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 731 cu traducere inclusa de la data de 11 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!