Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 738 din 18 Septembrie 2021

destine ratacite 18 septembrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 738 va fi difuzat in data 18 septembrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 738 din 18 septembrie 2021 HD

Malti zice cã Madhvi va ucide pe Siddanth dacã i face ceva. Cã Siddanth Bharadwaj nu se va mai întoarce acasã. Roli zice elibereazã pe Malti ptr Siddanth. Înțeleptul zice am scos pe Siddanth de sub vrajã. Siddanth apare pe uşã. Siddanth zice iartã mã Roli. Aghori zice lui Malti cã nici prietena ei n a scãpat. El o pune în cas pe Madhvi. Malti zice îl înfurii pe El, pe diavol. Simar zice cine e el? Cu care ne sperie. Cerul se cutremurã. Furtuna începe. Un fluier se aude. Kaal apare la uşä cântând cu fluieru. Kaal intrã în casã şi zice lui Mata gi cã e Diavolul. Cã Malti cu Madhvi sunt adeptele lui. Diavolul îl îngheațã pe Înțelept. Apoi el elibereazã pe Malti şi pe Madhvi. El apoi zice lui Simar sã i dea piatra Lunii . Simar zice ia o dacã eşti aşa puternic. Cã nu ți o dau nicicum. Diavolul zice lui Simar nu te gândeşti ce pot face eu dacã adeptele mele au fãcut ce au fãcut. El zice prostuțo. Te voi constrânge de mi vei da piatra. Diavolul face o vrajã şi familia ajunge afarã. El zice de azi casa e a mea. Cã eu voi conduce. Cã casa va fi de azi a Diavolului. Simar cu familia rãmân afarã Diavolul îmchide uşa.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 738 cu traducere inclusa de la data de 18 septembrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!