Destine ratacite

Destine Ratacite Episodul 751 din 1 Octombrie 2021

destine ratacite 1 octombrie 2021

Va asteptam alaturi de noi sa vizionam impreuna online Destine Ratacite episodul 751 va fi difuzat in data 1 octombrie 2021 HD serialul cu traducere la numai cateva zeci de minute de la difuzarea de pe Nationaltv.

Destine ratacite episodul 751 din 1 octombrie 2021 HD

Swara zice lui Sanskaar cã trebuie sã plece la Simar cã e ca sora ei. Sanskaar zice sã aibã grijã de ea. Piatra Lunii se face la loc. Mai apoi toatã lumea e la slujbã. Ei sunt îmbrãcatțk punjabi. Simar ține slujba. La un moment dat Simar se înneacã. Swara apare şi o ajutã pe Simar sã cânte. Ea face cunoştințã cu Prerna. Swara zice cã ii pare rãu cã n a putut s o vadã pe Roli pentru ultima datã. Ea a adus un fluier cadou ptr Roli. Pe urmã Simar aduce haine lui Swara. Swara sunã pe Sanskaar şi zice cã a ajuns. Pe urmã toatã lumea e la sãrbãtoare într-un loc unde se ține cu tot cartierul. Cineva urmãreşte. Mai apoi Simar Swara cu Prerna vin cu tobele cântând. Apoi se opresc. Swara zice dansați. Cã lui Roli nu i ar fi plãcut sã fiți supãrați. Mata gi zice petreceți ptr Roli. Apoi începe dansul. Toți danseazã pânã şi Siddanth. Pe urmã Prerna pleacã la conferințã. Siddanth ii mulțumeşte apoi ea pleacã. Cineva urmãreşte familia. Pe urmã toatã familia merge la culcare. Simar închide uşa cineva o deschide şi o urmãreşte pe Simar. Simar merge sus. A doua zi Simar pune masa. Simar zice e ora 8 şi nimeni n a coborãt. Swara zice nu e nimeni acasã. Simar sunã pe Prem şi zice cã e numãr greşit. Nici numãrul lui Mata gi nu e bun.

Serialul indian Destine ratacite a castigat de-a lungul timpului 6 premii si 7 nominalizari.In acest moment, Nationat TV difuzeaza si alte doua seriale indiene si anume: – Dragostea gaseste o cale difuzat luni si marti de la ora 20.00 si in reluare marti si miercuri de la 09.45; – Iubirea invinge difuzat joi si vineri de la ora 20.00 si in reluare luni 11.30 si vineri 09.45. Postul National TV difuzeaza in mod regulat filme si seriale indiene. Asteptam parerea dvs. despre serialul Destine ratacite dar si sugestii de filme si seriale indiene pe care le-ati vizionat si v-au placut mai mult sau mai putin.

Serialul Destine ratacite (Sasural Simar Ka) aduce in prim plan o poveste a doua nurori care se considera a fi ca doua surori si care impreuna trec prin diferitele probleme ale vietii care se tot perinda prin casa familiei Bwardaj, Roli este casatoria cu Siddant iar Simar cu Prem, cele doua cupluri au parte numai de peripetii iar acest fapt le intareste si mai mult, cele doua incearca sa salveze familia si inclusiv pe soacra lor Mata Gi de la orice incercare. Fiecare episod este difuzat zilnic de la ora 19.00 pe national tv iar acum vizionam Destine ratacite Episodul 751 cu traducere inclusa de la data de 1 octombrie 2021 cu o singura difuzare de la ora sapte seara.
Varianta 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!