Mireasa

Mireasa Sez. 4 Ep. 14 online 13 Septembrie 2021

mireasa 13 septembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 14 ce va fi disponibila in data 13 septembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Este clar și dincolo de orice dubiu  ca hAlexandru este preferatul stafului, ei l-au recrutat și e clar ca va beneficia de privilegii pana la final, posibil chiar sa fie câștigător, cu toate ca nu merita. Are un comportament abject fata de fosta lui partenera si i-a creat o imagine de băiat bun, toți prostii au pus botul și sar cu voturi și cadouri. Ne meritam soarta. Toți s-au așezat în spatele fetei cu care și-ar dori un date, numai Alexandru cel “deștept” se așează în spatele unei fete și o alege pe alta la date când e întrebat. Se va vedea ce băiat bun e și asta ca tot se ia toată lumea de saraca fosta prietena de parca ea a fost singura în relația aia.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 13 Septembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de LUNI 13 septembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.


Varianta 2.

Varianta 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!