Mireasa

Mireasa Sez 4 Episodul 23 online 23 Septembrie 2021

mireasa 23 septembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 23 ce va fi disponibila in data 23 septembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Părerea unor persoane ,,babe” sau tinere nu este diferita ,dar mentalitatea ,DA.Emisiunea ,ora cere decenta ,nu ce fac anumite persoane în văzul tuturora,și mai urat, în baie. Atracția fizica există ,dar folosește și creierul ,nu te dezlănțui de față cu toată lumea ,și în orice loc .Degradant este pt tine ,față, băiat și apoi lipsă de respect față de emisiune și public .CONTROĹ asupra ta că nici pe centura nu cred că sar în asa hal .Dar nici ei nu au nici- o jena ,ba chiar o seninătate ,o fericire ,ca și când ar fi ceva lăudabil .PĂI atunci să facă toți așa dacă producătorii considera ,că e firesc ca la MIREASA la ora prânzului se pot prezenta asemenea imagini .Este tare urât ce se petrece ,și mai urât că se tolerează după ce au arătat imaginile pt toată lumea .

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 23 Septembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de JOI 23 septembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.


Varianta 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!