Mireasa

Mireasa Sezonul 4 Ep. 16 din 15 Septembrie 2021

mireasa 15 septembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 16 ce va fi disponibila in data 15 septembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Acesta Victoras, care se presupune că are 29 de ani, ii are doar sa o cifra în buletin. Ca în rest nu are nici o legatura, el inca e adolescent la pubertate, daca asa se comporta un bărbat adevărat, nu vreau sa imi imaginez cum se comporta un băiat de 18, 20 de ani. Cât de fals poti fi, încât să stai cu una de mână  și la alta cu fi cu privirea. Si sa mai ai tupeul sa spui ca vezi doamne tu nu ti-ai bătut joc, total eronat, tu ti-ai bătut joc de anca, daca pe ea o tine ai de mana si te uitai după Andrada. Dar nu e bai, exista o karma, care se va întoarce, vei vedea si tu atunci cum e sa simti asta pe pielea ta, chiar dacă nu ați ajuns în stadiul  de sentimente, tot a fost urat. Ori sunt eu înapoiată, ori nu stiu. Acelasi tip de abordare si aceleasi vrajeli si totusi sunt fete care pun botu’ la asemenea vorbe zici ca are 16 ani si minte de gaste.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 15 Septembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de MIERCURI 15 septembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1 dupa difuzare.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!