Mireasa

Mireasa Sezonul 4 Ep. 21 din 21 Septembrie 2021

mireasa 21 septembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 21 ce va fi disponibila in data 21 septembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

E frumușica Ana și atrage atenția, însă atât! Chiar ma întrebam de ce o fata așa simpatica și cu scoala, dornica de o cariera ( cel puțin așa părea in video-ul de prezentare) vine in asemenea emisiune. Am mai văzut fete frumoase, însă duceau ele lipsa de ceva..la ea nu înțelegeam, nu găsea ea pe cineva afara? Acum înțeleg..e falsa și cu multe probleme la mansarda, însă le acoperă cu ajutorul alor calități.
Se vedea clar ca era băută, nu beata, însă nu cred ca e nevoie sa cazi din picioare ca sa recunoști ca bausei și ți-ai pierdut cumpătul. Practic..ne face prosti pe fata. Înțeleg ca erau tensiuni între ea și Adelina, dar ce sens își avea la masa așa comentariu? Really? O fi crizată Adelina și in multe feluri, însă Ana o depășește.
Iar Isidora..doamne ferește. Nu are nimic de oferit in aceasta emisiune..doar mahala.
Faptul ca Ana sta lângă Isidora și Raluca spune multe despre nivelul ei..fără nicio rautate! Chiar aveam alta impresie..a fost jenanta și penibila și dizgrațioasă și și și…
A fost mahala și Andrada..dar Andrada are un pic de simt al corectitudinii, dacă Andrada nu se baga reiesea, din nou, ca e Adelina nebuna..un mic exemplu de : hai sa nu trecem nepăsători când cineva își bate joc de altcineva.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 21 Septembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de MARTI 21 septembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
Varianta 1.


Varianta 2.

Mireasa. Capriciile iubirii Editia 6.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!