Mireasa

Mireasa Sezonul 4 Episodul 7 din 4 Septembrie 2021

mireasa 4 septembrie 2021 online

Revedem ce s-a mai intamplat si deciziile concurentilor de la Mireasa sezonul 4 episodul 7 ce va fi disponibila in data 2 septembrie 2021 de la inceput de saptamana reluam sirul evenimentelor.

Cât mă bucur că nu m-am grăbit să-mi dau cu părerea vizavi de Adelina! Am văzut că ieri foarte mulți își declarau susținerea pentru fata asta frumoasă. Da, ambalajul frumos întotdeauna îmbată rațiunea. Fata cu lipsă de încredere în ea a prins glas și își permite, cu foarte mare lejeritate, să insulte inteligența tuturor, vânzând gogoși glazurate. Aaa…stai că ea lucra la abator, am încurcat treburile. Da’ pentru ea e totuna, oricum. E vizibil că nu o mai suportă nimeni pentru că nu vrea să își asume că a venit în speranța că băiatul o s-o primească înapoi la brațul său(o romantică, drăguța). Foarte mulți erați șocați că nu a vrut s-o salute. Nici mie nu mi s-a părut ok, dar m-am gândit că dacă femeia aia e o viperă insistentă și posesivă(unii spuneți că asta e o nimica toată, vă doresc să aveți parte de așa ceva) e posibil ca omul să fie sătul de ea și să nu mai știe cum să se comporte ca să înțeleagă că vrea să fie lăsat în pace. Dar, mna…voi rămâneți cu ideea că ea e o fată frumoasă și asta înseamnă că trebuie automat crezută și votată, și că el…el e un nesimțit(cum își permite să vrea să-și trăiască viața liniștit?) Dacă fata zicea că decizia ei de a veni a fost influențată de faptul că știa că el a fost acceptat, dar că acum a înțeles că nu mai e nimic între ei și că vrea să dea o șansă altcuiva să o cunoască, poate nu mă enerva așa de tare, nici pe mine, nici pe cei din emisiune. Dar ea continuă să mintă, când clar realitatea e alta. Adică eu vin să-mi găsesc jumătatea fix în emisiunea în care e fostul, despre care cred că va rămâne marea mea iubire? Măi fetiță, cam cât de proști să fim? Eu am avut iubit posesiv și gelos, și nu, nu-mi doresc să-l mai văd, iar dacă o să-l mai văd vreodată o să mă prefac că nu l-am văzut. Mulțumesc. Unii chiar nu înțeleg ce greu e să scapi de indivizi care au probleme de genul. Gelozia și posesivitatea duc la obsesie, iar obsesia e o boală. Așa că nu o mai compătimiți atâta. Ia căutați-o voi și dați-vă singuri seama dacă e îngerașul care pare a fi.

Sezonul 4 vine cu multe surprize, atât pentru concurenți, cât și pentru cei de acasă. Fanii show-ului matrimonial au votat ce vor să vadă în noul sezon „Mireasa”. Mai precis, în fiecare săptămână de vacanță, publicul are ocazia de a alege un lucru pe care ar vrea să îl vadă în noul sezon al emisiunii, mai scrie sursa citată.

Mireasa din 4 Septembrie 2021 Online

Emisiunea Mireasa difuzata luni va avea ca subiect principal pentru dezbaterile din platou si discutiile contradictorii aparute intre “grupul vesel” si celelalte cupluri in urma concursurilor din timpul saptamanii da si unele intrigi aparute din partea fanilor. Emisiunea Mireasa sezonul 4 de SAMBATA 4 septembrie 2021 de la ora 13:45 poate fi urmarita integral la noi pe site, online, imediat dupa difuzare.
SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!