Adela

Adela Sezonul 2 Ep.11 din 28 Octombrie 2021 Online

adela 28 octombrie 2021 online

Va invitam alaturi de noi sa continuam cu Adela sezonul 2 episodul 11 va fi difuzat in data de 28 octombrie 2021 Online.

Serialul asta a devenit enervant doar celor rai le merge bine totul le iasa cum vor ei si adevarul ramane ascuns nu se mai afal niciodata . Cand sa se afle de fiecare data intervine din “coincidenta ” cineva . Prea o lungesc se stie ca filmele lungi plictisesc privitorii doar obsedatii asteapta cu sufletul la gura noul episod in care nu se intampla mai nimic se bate pasul pe loc . Astepti cateva luni sa vezi ceva si cand colo se termina sezonul si nu se afla nimic concret asa cum s-a terminat sezonul 1 fara sa se intample nimic concret macara daca eroina principala care e desteapa in multe cazuri dar proasta de da in gropi cand vine vorba de iubitul ei. Macar de se marita Adela cu Mihai in cuda rautatii asa zisei ei surori sa ii fi zis nu conteaza eu il iubesc il iert ca asa se procedeaza in iubire.

Adela Sezonul 2 Episodul 11 din 28 octombrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 11 cu difuzat online integral 28 octombrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

SERVER 1.


SERVER 2.

SERVER 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!