Adela Sezonul 2 Episodul 10 din 21 Octombrie 2021 Online

Va invitam sa urmariti alaturi de noi astazi, incepand cu data de 21 Octombrie 2021, serialul romanesc ADELA sezonul 2 episodul 10 online HD.
adela 21 octombrie 2021 online

Va invitam alaturi de noi sa continuam cu Adela sezonul 2 episodul 10 va fi difuzat in data de 21 octombrie 2021 Online.

E clar ca serialul a luat-o pe propria lui cale! Nu se mai întâmplă nimic ca în serialul turcesc bahar!! Pentru ca acolo baba cloanta murea înaintea Fulyei ( monei) ,iar aici baba cloanta încă trăiește!! De fapt acolo se afla la un moment dat ca Mona era gravida cu gemeni și pierdea unul la un moment dat și după pleca la maica-sa în America după ce se afla ca nu e copilul lui paul și divortau. In serialul turcesc ,sotia lui Paul ,face copilul si pleacă cu el din casă ,iar Ana Maria ,moare ! Mama Adelei . Si Andreea pierde copilul ! Interesant, ziceau că este o copie după serialul Bahar.

Adela Sezonul 2 Episodul 10 din 21 octombrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 10 cu difuzat online integral 21 octombrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.
Server 1.
Server 2.