Adela

Adela Sezonul 2 Episodul 9 din 14 Octombrie 2021 HD

adela 14 octombrie 2021 online

Va invitam alaturi de noi sa continuam cu Adela sezonul 2 episodul 9 va fi difuzat in data de 14 octombrie 2021 Online.

În serialul turcesc,Mihai bănuiește ceva și face test ADN pe ascuns și după i-l arata Adelei și se duc împreună la Andronic și i-l arata!Asa cred ca o sa se respecte și aici! Doar ca difera un lucru! În serialul ala,nuran( nuti) era moarta când s-a aflat adevărul,iar aici e în viata! Dar ma rog…nu se respecta scenariul decât 20-30% ,atât,în rest e diferit. Având în vedere că Gheorghe a făcut parte din vechea securitate, deci era format până în măduva oaselor să nu aibă încredere în oameni neverificați, chiar credeți că a spus adevărul unui necunoscut venit la el într-o noapte neanunțat? Apoi Lucian e un tip inteligent și știind cu cine are de-a face s-a prins de situație și a înțeles că Florin e copilul căutat. Faza e că în timp ce el îl vrea în viață pentru a-l manevra, Marta îl vrea mort și aici apare conflictul de interese dintre cei doi.

Adela Sezonul 2 Episodul 9 din 14 octombrie 2021 HD

Pe scurt, iata povestea noului serialul: Adela (Mara Oprea), este fata unui om bogat insa ea este abandonata la nastere si crescuta de o familie saraca, acestia la randul lor mai aveau o fata pe nume Andreea (Oana Mosneagu). Dupa un timp, tatal biologic al Adelei vine la familia adoptiva sa isi ia fata insa acesta nu isi cunoaste fiica. Mama adoptiva a celor 2 fete il pacaleste pe omul de afaceri, inlocuind-o pe Adela cu Andreea, fata lor. Astfel, Andreea ii ia locul Adelei bucurandu-se de o viata de fata bogata, intr-un cartier din Snagov. Adela va ramane cu familia adoptiva dorinta ei fiind sa devina jurnalista. Pentru a vedea cum se va descoperi adevarul nu ne ramane decat sa urmarim serialul Adela.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Adela Sezonul 2 Episodul 9 cu difuzat online integral 14 octombrie 2021 cu o singura difuzare dupa stiri.

Varianta 1.


Varianta 2.

Varianta 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!