Asia Express

Asia Express Sez 4 Ep 23 din 25 Octombrie 2021

Asia Express 25 octombrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea de la Asia Express sezonul 2 episodul 23 din data de 25 octombrie 2021 Online.

Nu stiu cat este de corect sa introduci in concurs sportivi de performanta alaturi de echipe care nu fac parte din aceasi categorie; E normal ca elvira cu mihai sa castige cel mai des; Felicitari dnei Adriana pentru determinarea cu care lupta alaturi de sportivi de performanta! Echipa a consecventă pe parcursul competiției cu privire la faptul că au venit să se distreze/ în vacanță și nu să performeze, mai ales că fizicul lor a fost un dezavantaj pe care și l-au asumat atât ei cât și de echipa de producție de vreme ce au fost invitați să participe.Faptul că au refuzat să facă anumite probe este dreptul lor, iar pentru aceste situații există penalizările și eventual eliminarea.Zarug și Lorelei meritau cel puțin o eliminare onorabilă. Lidia in acest concurs a exagerat ! Aveam o impresie mai buna despre ea .Este un concurs dar totusi prea i se citeste pe fata invidia. Parerea mea este ca tocmai acest concurs scoate la lumina exact cum esti ca persoana.

Noi vedete au intrat in confruntarea vietii lor si vor trebui sa lupte pe drumul imparatilor cu mai multe difuzari pe saptamana, iar prima de la ora 20:00 pe antena 1. Vom fi la curent cu noutati din evenimentele petrecute in ultima perioada a aventurii acestora, mai multe aflam in episodul din acesta seara, din 24.10.2021

Asia Express Sezonul 4 Episodul 23 din 25 octombrie 2021 HD

Concurentii Asia Expres sezonul 4 sunt dupa cum urmeaza: Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu. De asemenea, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Asia express Sezonul 4 Episodul 23 cu difuzat online integral 25 octombrie 2021 dupa jurnaul si meteo-ul serii.

SERVER 1.


SERVER 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!