Asia Express Sez. 4 Ep. 26 online 31 Octombrie 2021 HD

Vezi aici pe site imediat si gratuit, reality show-ul Asia Express sezonul 4 episodul 26 difuzat pe data de 31 Octombrie 2021 online Integral HD.
Asia Express 31 octombrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea de la Asia Express sezonul 2 episodul 26 din data de 31 octombrie 2021 Online.

CMa bucur tare mult pentru Mihai și Elvira. Sincer aș fi dorit sa fie piatra roșie sa iasă Natanticii... I-am îndrăgit mult la început dar faza cu Patricia ca au ascuns costumul plus agresivitatea care au avut-o fata de fete ar fi trebuit fi descalificați atunci. Este un concurs, dar nu trebuie sa ajungi sa fi agresiv, ce au făcut ei cu fetele nu a fost deloc ok. Cei care criticați concurenții, v-ati gândit ca poate și voi reacționați la fel fiind în stresul și nebunia aia. E ușor sa le criticam deciziile noi fiind mâncați, dormiți și relaxați. Când ești intr-o competiție e normal sa te gândești în primul rand la tine și sa vrei sa câștigi. Unii poate chiar nu au făcut intenționat anumite lucruri și doar au fost prinși în febra concursului. Mai ușor cu răutatea, hai sa fim mai buni și sa ne punem în locul concurenților înainte sa criticam.

Noi vedete au intrat in confruntarea vietii lor si vor trebui sa lupte pe drumul imparatilor cu mai multe difuzari pe saptamana, iar prima de la ora 20:00 pe antena 1. Vom fi la curent cu noutati din evenimentele petrecute in ultima perioada a aventurii acestora, mai multe aflam in episodul din acesta seara, din 27.10.2021

Asia Express Sezonul 4 Episodul 26 din 31 octombrie 2021 HD

Concurentii Asia Expres sezonul 4 sunt dupa cum urmeaza: Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu. De asemenea, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Asia express Sezonul 4 Episodul 26 cu difuzat online integral 31 octombrie 2021 dupa jurnaul si meteo-ul serii.

SERVER 1.