Asia Express

Asia Express Sezonul 4 Episodul 18 din 17 Octombrie 2021

Asia Express 17 octombrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea Asia Express sezonul 2 episodul 18 din data de 17 octombrie 2021 Online.

Noi vedete au intrat in confruntarea vietii lor si vor trebui sa lupte pe drumul imparatilor cu mai multe difuzari pe saptamana, iar prima de la ora 20:00 pe antena 1. Vom fi la curent cu noutati din evenimentele petrecute in ultima perioada a aventurii acestora, mai multe aflam in episodul din acesta seara, din 17.10.2021

Adriana deja aironizat- o de multe ori pe surorile Buble,e rea și veninoase vede Raul altora iar al lor,deci și a Mariei pare inofensiv, ce parșivi trandafirele,merita sa plece. In acelasi timp, domnul Zarug, cand un individ sarac, cu mama bolnava si fara bani de chirie v-a platit un hotel din mila, voi nu ati pus problema voastra de a nu avea un loc de dormit mai presus de problema lui de a nu avea bani? Ce ai zis despre Adriana e adevarat, dar nici tu nu generaliza ca nu suporti mila si ca tie nu ti se ofera mila, ca nu e asa. Adriana, eu te înțeleg, te cred, spui ce crezi și ești obișnuită să spui, atunci când ești întrebată, adică adevărul, daca tot ești întrebată, așa aș face și eu, poate ești vărsător ca mine! Dar sunt unii care se abțin și dacă se abțin ei sa se vaiete nu pot înțelege că alții nu se abțin din obișnuință și din faptul că toată viața lor au spus mereu precis cum se simt și ce au, atunci când au fost întrebați. Lasă i sa te ciocănească..viperele , ca Zarug, care crede că dacă le spune, e mai puțin vipera, vor musca mereu din oameni onești ce spun mereu ce simt!

Asia Express Sezonul 4 Episodul 18 din 17 octombrie 2021 HD

Concurentii Asia Expres sezonul 4 sunt dupa cum urmeaza: Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu. De asemenea, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Asia express Sezonul 4 Episodul 18 cu difuzat online integral 17 octombrie 2021 dupa jurnaul si meteo-ul serii.

Varianta 1.


Varianta 2.

Varianta 3.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!