Asia Express

Asia Express Sezonul 4 Episodul 22 din 24 Octombrie 2021

Asia Express 24 octombrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea de la Asia Express sezonul 2 episodul 22 din data de 24 octombrie 2021 Online.

Echipa a consecventă pe parcursul competiției cu privire la faptul că au venit să se distreze/ în vacanță și nu să performeze, mai ales că fizicul lor a fost un dezavantaj pe care și l-au asumat atât ei cât și de echipa de producție de vreme ce au fost invitați să participe.Faptul că au refuzat să facă anumite probe este dreptul lor, iar pentru aceste situații există penalizările și eventual eliminarea.Zarug și Lorelei meritau cel puțin o eliminare onorabilă. Toti au mancat din recuzita si se amuzau, doar ca la celelalte echipe cel putin o persoana se nerva daca nu le iesea ceva. La ei nu se enerva nimeni daca nu iesea ceva… Asta a enervat de fapt echipa de productie credeau ca fac mai multa audienta daca se enerveaza cineva. Astia care sunt in televiziune sunt niste idioti pentru ca sunt toti evrei sau turci sau alte natii, cred ca pe noi ne gadila glumele lor rasuflate a la Chaplin dar pe noi ne intereseaza bascalia si hazul de necaz ca pentru noi nu este important cine ajunge primul ci cat de mult se distreaza pana acolo unde ajunge.

Noi vedete au intrat in confruntarea vietii lor si vor trebui sa lupte pe drumul imparatilor cu mai multe difuzari pe saptamana, iar prima de la ora 20:00 pe antena 1. Vom fi la curent cu noutati din evenimentele petrecute in ultima perioada a aventurii acestora, mai multe aflam in episodul din acesta seara, din 24.10.2021

Asia Express Sezonul 4 Episodul 22 din 24 octombrie 2021 HD

Concurentii Asia Expres sezonul 4 sunt dupa cum urmeaza: Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu. De asemenea, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Asia express Sezonul 4 Episodul 22 cu difuzat online integral 24 octombrie 2021 dupa jurnaul si meteo-ul serii.

SERVER 1.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!