Asia Express

Asia Express Sezonul 4 Episodul 25 din 27 Octombrie 2021

Asia Express 27 octombrie 2021 online

Va asteptam urmarim aici pe blog difuzarea de la Asia Express sezonul 2 episodul 25 din data de 27 octombrie 2021 Online.

Cat de usor pare unora ,e destul de greu totusi.E pandemie,oamenii sunt reticenți,tematori, e de explicat. Ei sunt persoane cu un anumit nivel de trai,cum sa nu fie greu sa nu mănânci nimic o zi intreaga ,sa dormi pe unde apuci?E o emisiune pe care o astept cu plăcere și nerăbdare.Imi plac teribil Mihai si Elvira,Cuza si Emi, Lidia și Estera. Primul sezon a fost de departe cel mai nasol dpmdv. Se vedea ca erau la prima experienta, pentru ca productia a fost de calitate mult inferioara. Apoi din sezonul 2 au crescut foarte mult. In sezonul 1 au fost si mai putine echipe, iar mie personal nu mi-a placut aproape niciuna dintre ele. Sezonul actual e cel mai slab, n-au fost alesi bine de data asta, toate perechile sunt, nici nu gasesc un cuvant potrivit care sa-i caracterizeze cel mai bine pe fiecare singurii de care mi-a placut au fost Zarug si Lorelai, pentru ca aveau si haz si la celelalte sezoane, amintiti-va ,in afara de competitie ce show au facut. Pentru asta ne uitam, sa ne si distram nu doar sa-i vedem cum se invidiaza si sa le citim rautatea pe fete.

Noi vedete au intrat in confruntarea vietii lor si vor trebui sa lupte pe drumul imparatilor cu mai multe difuzari pe saptamana, iar prima de la ora 20:00 pe antena 1. Vom fi la curent cu noutati din evenimentele petrecute in ultima perioada a aventurii acestora, mai multe aflam in episodul din acesta seara, din 27.10.2021

Asia Express Sezonul 4 Episodul 25 din 27 octombrie 2021 HD

Concurentii Asia Expres sezonul 4 sunt dupa cum urmeaza: Connect-R și Shift, Mihai Petre și Elwira Petre, Lidia Buble și sora ei, Estera, Patrizia Paglieri și fiul ei, Francy, Cosmin Natanticu și soția lui, Eliza Georgescu. De asemenea, Alexandra Ungureanu alături de mama ei (Anca Ungureanu), Cuza și Emy de la Noaptea Târziu, Adriana Trandafir și fiica ei, Maria Speranța, și Lorelei și Zarug.

Fiecare episod este difuzat joi de la ora 20.30 pe Antena1 iar acum vizionam Asia express Sezonul 4 Episodul 25 cu difuzat online integral 27 octombrie 2021 dupa jurnaul si meteo-ul serii.

SERVER 1.


SERVER 2.

Alte articole:

Back to top button
error: Content is protected !!